beautya_c28_d_140dpi

Beauty Angel lichttherapie, innovatie bij Beau & Beau

Naturel Anti Aging, een begrip waar Beau & Beau altijd al voor staat en wat we nu nog beter waar kunnen maken met de Beauty Angel.

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness-therapie. Collageenlampen gebruiken zichtbaar rood licht met een frequentie van 633 nanometer, om het lichaamseigen proces van de zogenaamde Photo Rejuvenation te activeren. Dit verhoogt de produktie van collageen, alsook elastine en hyaluron op natuurlijke wijze. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Omdat de collageen-behandeling ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, kunnen cosmetische produkten (de juvi-lite van hannah is er speciaal voor gemaakt!) bijzonder effectief werken.

En niet alleen voor het gezicht, het hele lichaam wordt met de Beauty Angel behandeld!

De behandeling bestaat uit een kuur van 20 tot 30 x een sessie op de Beauty Angel in 10 tot 13 weken. Een sessie beslaat 20 minuten waarin het rode licht tevens een ontspannende werking heeft. Mensen met een winterdepressie hebben ook veel baat bij het rode licht!

Door de Beauty Angel lichttherapie wordt de huid op een natuurlijke manier verjongd. Daardoor kunnen rimpeltjes verminderen en het totale huidbeeld verbeteren. Helemaal zonder chemie en bijwerkingen!

* stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

* vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes

* voor een stralende teint en een strakke huid

* verfijnt de poriën en verbetert het totale huidbeeld

* zonder UV, voor elk huidtype geschikt