Lichaamsbehandelingen – bodyformer

Niet iedereen…

Is geboren met een perfect lichaam, heeft de wilskracht om vervelende diëten vol te houden. Heeft tijd om ’s morgens te zwemmen, heeft de energie voor dagelijks gymnastiekoefeningen.

 

Maar iedereen:

Kan lelijke vetophopingen op heupen en dijen verminderen of kwijtraken. Kan een slanke buik en stevige, goed gevormde billen krijgen. Kan van top tot teen weer strak in z’n vel komen. Kan binnen enkele weken al verbluffende resultaten zien.

Heeft u een baby gekregen, dan vraagt u zich waarschijnlijk af of u ooit weer uw oude figuur terugkrijgt.
Met de bodyformer lukt dit! Het postnatale programma geeft u weer een strak vel waardoor u binnen een korte tijd uw jeans weer kan passen. Al 6 weken na de bevalling kunt u met dit programma beginnen.

 

De mogelijke behandelingen zijn onder andere:

• Spierversteviging
• Ondersteuning bij het afslanken ( vet reductie )
• Lymfe drainage ( bij vocht vasthouden )
• Cellulitis vermindering
• Na zwangerschap ( o.a. bekkeninstabiliteit )
• Pijn bestrijding

 

BF-apparaat-W

Spierverstevigingsprogramma’s werken door middel van lichte stroomprikkels die de spieren laten samentrekken. Spieren worden gezien als de motoren van het menselijk lichaam. Het trainingseffect met de bodyformer is gelijk aan het zelf trainen van de spieren,het is nu alleen veel intenser en het kost u minder tijd!
De spieren worden verstevigd,de bloedcirculatie en de vermoeidheidsweerstand wordt verbeterd.

Bij cellulitis- en lymfedrainage behandelingen wordt door middel van een masserende beweging de afvalstoffen losgemaakt. De pompfase stimuleert de lymfe stroming waardoor er een reinigende werking ontstaat,de afvalstoffen worden afgevoerd. Maar ook  een teveel aan vocht in het lichaam wordt op deze manier afgevoerd,dit noemen we dan lymfedrainage.

 

Het beste resultaat wordt behaald als u de behandeling in kuurvorm ondergaat.
De kosten hiervan zijn € 270,- voor een kuur van 12 behandelingen of € 25,- voor een losse behandeling.
Wilt U meer informatie en/of een proefbehandeling maak dan een afspraak.