Lichter Leven programma en Coaching

Lichter Leven Programma

Verlang jij naar een gezondere levensstijl? Helderheid? Ben je klaar met oude patronen? Wil jij voelen dat je talenten hebt, gaves of misschien zelfs wel een zielsmissie? Dan is het Lichter Leven Programma echt iets voor jou!

Door middel van een coachingstraject, wordt je onder begeleiding van Mariska en Jeannette meegenomen op een ware ontdekkingstocht. Met een schat aan ervaring geven zij jou kennis, tools en handvatten die jou uiteindelijk lichter laten leven. De coaches zullen er alles aan doen om jou hierin een stap verder te helpen.

In vijf maanden tijd ga je in een kleine groep met gelijkgestemden aan de slag om de beste versie van jezelf te worden. Tijdens 5 livedagen ga je aan de hand van verschillende opdrachten, meditaties, affirmaties, tips en tricks samen met de coaches de diepte in. Gaandeweg transformeer je op zowel fysiek, mentaal als psychologisch vlak. Gedurende de hele periode zijn de coaches ook beschikbaar voor vragen en support in een besloten facebookgroep.

Ben je bereid hier tijd en toewijding voor vrij te maken? Maak je klaar voor een reis waarin je volledig leiderschap gaat nemen op lichter leven, en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Het Lichte Leven programma omvat alle onderdelen die je nodig hebt om een goed fundament te leggen voor een, in alle opzichten, lichter leven. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten en brein) en spiritueel (passie, zielsmissie) vlak. Het is een holistische benadering. Je leert je volledig potentieel te benutten en je ontdekt wat je nu eigenlijk echt wilt met je leven. Het programma bestaat uit meer dan 50 verschillende oefeningen en ervaringen met elementen uit verschillende moderne en traditionele methodes, zoals bijvoorbeeld NLP, Reiki, EFT, Wim Hof methode, Yoga, diverse meditatievormen, Noord Amerikaans sjamanisme, Tibetaanse Boeddhisme en werk van verschillende leraren zoals Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Thich Nath Hahn. Door het beste uit al deze methodes samen te voegen is dit programma ontstaan.

Voor Mariska de kers op de taart. ” Al mijn hele leven onderzoek ik de mens. Hoe werkt het lichaam? Hoe kan je zo gezond mogelijk leven? Wat is je eigen invloed op je lichaam en gezondheid? Wat doen gedachten met je? Waarom doen mensen wat ze doen? Hoe werkt het met relaties? En het spirituele, wat is er nog meer? Wat is ons bewustzijn? Kortom, ik raak nooit uitgeleerd, er is zoveel! Ik kwam Robert Bridgeman tegen bij een meditatieworkshop en belandde zo in zijn netwerk. Via een Lichter Leven retraite bij Robert kwam ik op de opleiding Transformatief Coachen en een groot onderdeel daarvan is het Lichter Leven Programma. Uiteraard heb ik dit programma zelf ook gedaan en mijn zielsmissie gevonden. Ik help je graag bij het helder maken van je eigen invloed op je leven, bewustwording van wie je werkelijk bent en je weer vol zelfvertrouwen en stralend verder op je pad  brengen.

Het coachingtraject is iets voor jou als je de richting een beetje kwijt bent, op zoek bent naar je pad of zelfs je zielsmissie.  Je bewustzijn naar een zo hoog mogelijk peil wilt brengen. Wilt weten wie je nu echt bent en authentieker wilt leven. Als je wilt werken aan het loslaten van belemmeringen uit je verleden en overtuigingen en gedachten wilt managen. Als je leiderschap wilt nemen over je leven. Iedereen heeft wel iets. Het maakt niet uit, er is altijd wel een deel waarin je kunt groeien ontwikkelen, er is altijd wel iets dat je kunt loslaten.

Bij een groepstraining zul je ervaren dat de de kracht van een groep groot is en de energie hoog waardoor je nog sneller en makkelijker oude stukken zult transformeren.

Na deze training zit je vol inzichten en ideeen over je leven. Ben je heel veel oude gedachten, gedrag, gevoelens, blokkades, pijnstukken en angsten kwijt. Heb je weer helder zicht op je leven en de volgende stappen die je te maken hebt. Heb jij leiderschap genomen over jouw leven.  Zit je vol vertrouwen en glimmen je ogen weer!