Beauty angel elt3

De Beaty Angel ELT3 (Energizing Light Technology) is een innovatieve licht- en wellnessbehandeling die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverbetering vervult.

De Beauty Angel gebruikt licht van een specifieke frequentie om de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Het licht stimuleert huidcellen (fibroblasten) om de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur te verhogen. Rimpeltjes en fijne lijntjes worden verminderd, de huid wordt strakker, de doorbloeding verbetert en het totale huidbeeld wordt mooier. Omdat het licht ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogd, worden de hoogwaardige werkstoffen uit de toegepaste producten, beter opgenomen en de werking hiervan verhoogd.

Een jonge, stralende huid kenmerkt zich door stevigheid
(collageen), elasticiteit (elastine) en hydratatie (hyaluronzuur). Het licht van de Beauty Angel verhoogt de lichaamseigen productie van deze 3 stoffen. In plaats van de symptomen van buitenaf aan te pakken, worden de oorzaken van binnenuit op natuurlijke wijze aangepakt. Mooi van binnen, stralend van buiten!

Resultaten op lange termijn

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluronzuur opgevuld, stevigere huid
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  • Vermindering van ouderdoms- en pigmentvlekken

Kuur

De ELT3 is in te zetten als een kuur, 10 behandelingen in 4 a 5 weken.
Bij een bindweefselmassage, glycolics of Bellapeel behandeling of als
onderhoud bij je gezichtsbehandeling.