Workshop huidverbetering

Geef je huid een kans!

Is je huid vaal en dof, voelt niet lekker aan en zou je er eigenlijk wel iets aan willen doen maar je weet niet wat of hoe? Gun je jezelf geen tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling bij de specialist maar wil je toch iets goeds voor je huid doen? Zin in een gezellige avond met b.v. familie, vriendinnen en/of collega’s waar je gelijkertijd beter op wordt? Geef je (jullie) op voor een workshop Huidverbetering bij Beau & Beau!

In een paar uurtjes tijd leert dé specialist in Huidverbetering, Mariska Groen, je de fijne kneepjes van het thuis verzorgen van je huid. Handige tips en aanwijzingen waardoor ook jou huid de kans krijgt! Uiteraard zorgen we ook voor veel gezelligheid en lekkere versnaperingen!

Bel of mail voor overleg over een datum en tijd met Mariska@beau-beau.net, 0226-422906.
Ook leuk als vrijgezellenfeestje!

Workshop voor minimaal 4 en maximaal 10 personen, € 25,- p.p.

Workshop make-up

Laat jezelf stralen!

Kijk jij ook altijd vol bewondering naar die mooi opgemaakte sterren? Sta je ook altijd te stuntelen met je make-upkwastjes? Zie je eruit als een indiaantje op oorlogspad na je goed bedoelde make-uppoging? Grijp je altijd toch maar weer terug op je oude vertrouwde kleurtjes terwijl je eigenlijk wel eens iets anders wilt?

Volg dan eens een make-up workshop bij Beau & Beau! In een paar uurtjes leer je welke kleuren je goed staan, hoe je make-up kunt gebruiken en aanbrengen en heel veel trucjes en tips om er altijd stralend uit te zien! We behandelen de dagelijkse make-up en voeren een echte feestmake-up uit.

Je kunt een uurtje privéles boeken voor € 39,50 of zoekt een clubje bij elkaar en doet met 4 tot 10 personen een workshop! Uiteraard zorgen wij er dan voor dat er lekkere versnaperingen klaar staan en dat het een gezellige ochtend, middag of avond wordt voor € 25,- per persoon. Bel of mail voor overleg over datum en tijd met Mariska@beau-beau.net, 0226-422906.

Workshop Babymassage

In oosterse culturen is het zo gewoon………je kind koesteren met massage en rijke oliën. In het westen zijn we dat in de loop van de tijd behoorlijk kwijt geraakt. Gelukkig komt het besef dat aanraken belangrijk is, steeds meer terug. De shantala babymassage is een mooie manier om je kind aan te raken, te masseren en zo meer contact met elkaar te krijgen. Je baby ontspant, voelt zich geborgen en mag zijn wie hij is. De cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur in een groep van maximaal 5 personen. Je krijgt de massage aangeleerd en nog veel extra tips! Kosten:62,50 euro.

Je kunt ook een priveles babymassage boeken, in 1,5 uur leert Mariska je de shantala babymassage en geeft ze je veel extra tips en informatie. Even de tijd voor elkaar! Kosten: 67,50 euro.

massage_020 massage_010 massage_016

Hatha Yoga

Om je welzijn en ontspanning te verhogen is het per 14 januari 2013 mogelijk om bij Beau & Beau Hatha Yoga lessen te volgen. Dit doen we natuurlijk niet zomaar, we zijn er namelijk van overtuigd dat Noël Florie, die de lessen gaat verzorgen, dit vol passie doet zodat je er echt iets aan hebt en wij weer een goede nieuwe tak aan onze welzijnsloot hebben toegevoegd!

Noël heeft de opleiding voor Yogadocente bij het Raja Yoga Instituut in Ilpendam gevolgd en afgerond in juli 2012. Op dit moment is zij bezig met de Meesteropleiding, ook op het Raja Yoga Instituut.

Sinds januari 2012 geeft Noël les o.a. bij Sportcentrum Hoorn en bij 4Anybody in Warmenhuizen. En vanaf januari 2013 dus ook bij ons!

wat is yoga?

Met yoga wordt doorgaans de Hatha (klassieke of koninklijke) yoga bedoeld. Hatha Yogha bestaat uit het in balans brengen van lichaam en geest met als doel beheersing over deze twee.

Hatha yoga bestaat in het kort uit 3 onderdelen:

1. Asana’s (fysieke houdingen die statisch worden uitgevoerd.

2. a. Pranayama (concentratie oefeningen met als doel gedachten stil te krijgen) en b. Pratyahara (onthechting)

3. Meditatie.

Door beoefening van Hatha Yoga wordt je standvastig, vrij van ziektes en soepel van beweging. je krijgt meer controle over je leven en gedachten. Je leert dat alles energie is. Je wordt gezonder en sterker en de kwaliteit van je concentratie verbetert aanzienlijk.

In d lessen komen ook nog wat theoretische aspecten aanbod maar alles is praktijk gericht. Er is gelegenheid om vragen te stellen of ervaringen te delen m.b.t. de oefeningen die behandels zijn.

Hatha Yoga is voor iedereen, luister naar je lichaam en ziel!

De lessen:

Maandag 09.45 tot 11.15 uur.

Donderdag 19.00 tot 20.30 uur.

Kosten 12,50 euro per les, proefles gratis.

Start van de lessen: maandag 14 januari 2013 en donderdag 17 januari 2013.

Voor meer informatie: Noël Florie Yoga, Beauty and Health 06-52024232.

noel website