Workshops

Geef je huid een kans!

Is je huid vaal en dof, voelt niet lekker aan en zou je er eigenlijk wel iets aan willen doen maar je weet niet wat of hoe? Gun je jezelf geen tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling bij de specialist maar wil je toch iets goeds voor je huid doen? Zin in een gezellige avond met b.v. familie, vriendinnen en/of collega’s waar je gelijkertijd beter op wordt? Geef je (jullie) op voor een workshop Huidverbetering bij Beau & Beau!

In een paar uurtjes tijd leert 1 van onze huidcoaches je de fijne kneepjes van het thuis verzorgen van je huid. Handige tips en aanwijzingen waardoor ook jou huid de kans krijgt! Uiteraard zorgen we ook voor veel gezelligheid en lekkere versnaperingen!

Bel of mail voor overleg over een datum en tijd met Mariska@beau-beau.net, 0226-422906.
Ook leuk als vrijgezellenfeestje!

Workshop voor minimaal 4 en maximaal 10 personen, € 25,- p.p.

Workshop Babymassage

In oosterse culturen is het zo gewoon………je kind koesteren met massage en rijke oliën. In het westen zijn we dat in de loop van de tijd behoorlijk kwijt geraakt. Gelukkig komt het besef dat aanraken belangrijk is, steeds meer terug. De shantala babymassage is een mooie manier om je kind aan te raken, te masseren en zo meer contact met elkaar te krijgen. Je baby ontspant, voelt zich geborgen en mag zijn wie hij is. De cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur in een groep van maximaal 5 personen. Je krijgt de massage aangeleerd en nog veel extra tips! Kosten:65 euro.

Je kunt ook een priveles babymassage boeken, in 1,5 uur leert Mariska je de shantala babymassage en geeft ze je veel extra tips en informatie. Even de tijd voor elkaar! Kosten: 65 euro.