Wie zijn wij?

Mariska Groen

Mariska Groen

Huidcoach & eigenaresse

Mensenmens, dat staat vast. Wilde perse met mensen werken en met gezondheid en bewustzijn. Eerst opleiding gedaan tot schoonheidsspecialiste en pedicure. Daarna sportmassage, voetreflextherapeut en docent babymassage. Opgeleid door Hannie Hakze tot specialist in Huidverbetering. Specialist in RimpelReductieTherapie en Littekenmassage. Omdat haar motto is : mooi van binnen is mooi van buiten en andersom, heeft ze zich de laatste jaren verder verdiept in het mentale, emotionele en spirituele lichaam. Als Transformatief Coach helpt ze nu ook de binnenkant, laat je lichter leven en anders kijken naar jezelf en de wereld om je heen. Maakt je bewust van je overtuigingen, blokkades en hoe je je leven zelf in de hand hebt en kunt verbeteren. Grote droom om een holistisch centrum neer te zetten waar je terecht kunt voor je binnen en buitenkant, voor bewustzijn en gezondheid. Want ja, ze houdt nu eenmaal van mensen!

Ilona Veul

Ilona Veul

Huidcoach

opgeleid als kapster en schoonheidsspecialiste. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende salons is zij in 2000 bij Beau & Beau begonnen. Door haar passie voor de huid en het geven van massages heeft zij zich daar verder gespecialiseerd in huidverbetering, massages en voetreflex. Weet hoe belangrijk een gezonde huid is om je goed te voelen!

Marieke Pouw

Marieke Pouw

Huidcoach

schoonheidsspecialiste, pedicure en huidtherapeut. Heeft na haar studie en stages bij dermatologen eerst in een grote salon gewerkt voor ze in 2002 bij Beau & Beau haar kennis kwam delen én aanvullen met cursussen huidverbetering en verschillende massages. Bekijkt graag de medische kant van het vak en ziet in iedere huidaandoening de uitdaging het op te lossen!

Noël Florie

Noël Florie

Hannah huidcoach

Schoonheid heeft haar altijd geboeid. Vanuit haar baan in de mode ontdekte ze de schoonheid van de mens en het menselijk lichaam. Begonnen met de buitenkant, als schoonheidsspecialiste en visagist. Doorgegaan naar de binnenkant met als specialisatie Cranio-sacraal therapie en yoga.

Als huidcoach weet ze dankzij haar groot invoelend vermogen precies wat jij nodig hebt om te kunnen stralen, haar helende handen zorgen dat jouw lichaam zich kan ontspannen.