House of hearts

Even voorstellen

Delen is vermenigvuldigen! Je hebt een mooi pand met meer dan genoeg ruimte, een grote tuin en een passie: mensen van binnen en van buiten laten stralen. Dan zoek je mensen erbij die ook vanuit hun hart werken met diezelfde passie en dezelfde missie: de wereld een stukje mooier maken. Werken aan jouw gezondheid, geluk en ontspanning.Dankbaar en blij delen wij het House of Hearts en stellen ons aan je voor!

Noël Florie

Mijn Naam is Noël en mijn onderneming heet Noël Florie met als onderdelen Yoga, Beauty and Health.

Het vat ook in 3 woorden samen hoe ik in het leven sta. Ik ben altijd bezig met het beoefenen van Hatha Yoga en andere vormen van yoga. Mijn lessen, die ik op verschillende locaties geef, ook in House of Hearts, bestaan vooral uit de Hatha vorm. Daarbij komt ook Pilates waar ik mij de laatste jaren in heb gespecialiseerd.

Het Beauty gedeelte komt voort uit mijn grote belangstelling voor mode en schoonheid. Het Beauty deel van mijn onderneming bestaat uit schoonheidsbehandelingen, huidverbetering (ik ben ook Hannah huidcoach bij Beau&Beau) en massages.

Het laatste onderdeel van mijn bedrijf is heel breed, het “Health” gedeelte. Dit komt omdat ik altijd bezig ben met zelfontwikkeling en groei. Het Health gedeelte bestaat onder meer uit behandelingen vanuit mijn intuïtie met als steunpilaren cel zouten, bloesemtherapie en Cranio sacraal Therapie. In November 2019 ben ik afgestudeerd op de opleiding van Cranio sacraal Therapeut. Voor dit onderdeel kan je op maandagmiddag terecht in House of Hearts. Met deze zeer ontspannende behandeling die uit verschillende “Hands on“ technieken bestaat ga ik samen met jou op zoek naar blokkades in het lichaam en help ik jou daarbij om deze los te maken en de lading die daar zit vrij te maken zodat jij tot nieuwe inzichten komt en verder kan in het maken van keuzes en loslaten van patronen en eventuele spanningen.

Ik breng in al mijn onderdelen een stuk vakkennis, intuïtie en levenservaring, een mooie combinatie om jou een stukje verder te helpen op jouw levenspad.

Meer info: www.noelflorie.nl of bel 0652024232,
ook voor het maken van een afspraak.

Marlies Schoenmakers

Hallo, mijn naam is Marlies Schoenmakers en stel me graag even aan je voor want ik heb een yoga studio bij House of Hearts.

Yin yoga is een heel rustige vorm van yoga waarbij je een paar minuten in een houding blijft. Doordat je de tijd voor jezelf neemt, ontspant je lichaam en daarmee ook je geest. Je zet als het ware je “aan” knop uit.

Dus als je je gestrest voelt, het lastig vindt om je gedachten uit te zetten, is Yin Yoga een heerlijke manier om meer rust en balans te vinden. Je hoeft er niet lenig of fit voor te zijn, iedereen kan het.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden wat deze lessen voor jou zouden kunnen betekenen neem dan contact mij op via:
marlies@healingheartyoga.nl of 06 50 51 49 75

Ik ben Healing Heart Yoga in 2021 begonnen omdat ik in harmonie wil leven, met mezelf en mijn omgeving. Dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Om dit daadwerkelijk te kunnen doen heb ik een paar enerverende keuzes gemaakt. Zoals bijvoorbeeld afscheid genomen van mijn baan en het daarbij behorende salaris.

Het idee om een eigen yoga studio te beginnen werd na mate de tijd verstreek steeds belangrijker voor me omdat ik steeds ongelukkiger werd. Ik vulde het grootste deel van mijn dag met : “van alles en nog wat” maar niet met wat er echt belangrijk is.

In plaats van mensen te ontmoeten, dingen samen doen en plezier maken, zat ik non-stop in Zoom meetings. Ik miste het contact met anderen en voelde me eenzaam. Om al deze stress het hoofd te kunnen bieden ging ik steeds vaker mediteren en Yin yoga-en. Hier werd ik weer gelukkig van!

De rust en stilte in mijn hoofd, kalmeerde mijn emoties. Ik ging me beter ging voelen, meer ontspannen, meer heel. En ik zag dat mensen die naar mijn yogalessen kwamen, ook meer in verbinding kwamen met zichzelf en hun omgeving. Daar werd ik nog gelukkiger van! Ik zou het liefst elke dag yogales geven, zodat iedereen in harmonie kan leven.

Suzanne Schilder

Welkom! Orthomoleculaire geneeskunde is een vorm waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterkt wordt. Hierbij worden natuurlijke middelen ingezet zoals pure voeding, suppletie, gemmotherapie, aromatherapie, oorkaarsbehandeling, edelstenen therapie en in vanaf januari 2021 acupuntuur (oorreflexologie).
Juist in deze tijd is natuurgeneeskunde meer dan ooit van belang. Onze huidige leefstijl biedt vele voordelen maar kan ook een bron zijn van klachten.

Ik kijk graag met jou naar de oorzaak en dan verdwijnen de klachten als “vanzelf”. Zodat het geen chronische klacht blijft. Op zoek naar de oorzaak bekijk ik de mens als geheel (holistisch). Daar bedoel ik mee op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Mijn specialisme zijn keel-neus- en oorklachten. Met in het bijzonder, oorsuizen.

Het fascineert me om mensen met oorsuizen te helpen waarbij stukje coaching ook om de hoek komt kijken. Regulier bij de KNO artsen krijgt men vaak te horen “ je moet er maar mee leren leven, er is niks aan te doen”. Mijn glas is altijd halfvol en ik kijk graag met jou of er nog wel mogelijkheden zijn.

Dus voel jij je verantwoordelijk voor je eigen gezondheid? Dan help ik je graag verder!

Telefoonnummer:0625490226
Email:Puur1voud@gmail.com
Instagram: puureenvoud
Facebook: Suzanne Schilder