Huid Lijf coaching

Huid

staat voor huidverbeterende en probleemoplossende gezichtsbehandelingen met de producten en behandelmethodes van hannah. Dit nederlandse product is opgezet door Hannah Hakze, een fanatieke vakvrouw die niets liever wilde dan iedereeen helpen aan een gezonde en gave huid. Dat past dus precies bij Beau & Beau! We hebben ook de peelings en producten van Medik8 in ons gamma opgenomen om nog meer resultaten met onze behandelingen te behalen. De Beauty Angel ELT3 is een prachtige aanvulling om de huid extra kracht te geven bij herstel en om de aanmaak van collageen (de stevigheid van je huid) te stimuleren. Natuurlijk komt schoonheid grotendeels van binnenuit, vandaar dat wij de behandelingen ondersteunen met de nutricosmetics van LavieSage en voedingsadviezen.

coaching

Leven in vrijheid, vol vertrouwen en in verbinding met alles wat je lief is. Bruisend en stralend, je hart volgend en regelmatig echt blij en gelukkig.

Lijkt dat nu onmogelijk? Ervaar je veel druk, ben je moe, angstig, wantrouwend? Uitgeblust of zit iets je echt dwars? Ervaar je blokkades, remmingen en doe je eigenlijk niet wat je echt wilt? Of is er een issue waar je iets aan wilt doen? Gaat het niet lekker op je werk of in je relaties? Zitten al die stemmetjes in je hoofd je dwars en doe je dan toch weer niet wat je eigenlijk wel wilt? Of weet je niet wat je echt wilt?

Als Transformatief Coach werk ik op alle lagen van jouw zijn; Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Healingsessies om issues te ontwortelen, angsten en trauma’s te transformeren en blokkades op te heffen. Het Lichter Leven Programma om jouw gewenste leven te bereiken. Workshops om te verdiepen, meer zelfliefde te ervaren of in je kracht te komen.