Coaching

Leven in vrijheid, vol vertrouwen en in verbinding met alles wat je lief is. Bruisend en stralend, je hart volgend en regelmatig echt blij en gelukkig.

Lijkt dat nu onmogelijk? Ervaar je veel druk, ben je moe, angstig, wantrouwend? Uitgeblust of zit iets je echt dwars? Ervaar je blokkades, remmingen en doe je eigenlijk niet wat je echt wilt? Of is er een issue waar je iets aan wilt doen? Gaat het niet lekker op je werk of in je relaties? Zitten al die stemmetjes in je hoofd je dwars en doe je dan toch weer niet wat je eigenlijk wel wilt? Of weet je niet wat je echt wilt?

Als Transformatief Coach werk ik op alle lagen van jouw zijn; Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Healingsessies om issues te ontwortelen, angsten en trauma’s te transformeren en blokkades op te heffen. Het Lichter Leven Programma om jouw gewenste leven te bereiken. Workshops om te verdiepen, meer zelfliefde te ervaren of in je kracht te komen.

Waarom Transformatief Coachen?
Als kind vroeg ik mij van alles af. Hoe de aarde in elkaar zat, waarom het regende bijvoorbeeld of hoe aardbevingen ontstaan. Maar vooral hoe mensen in elkaar zitten. Waarom doen ze wat ze doen? Hoe kan het dat sommige mensen anderen kwaad kunnen doen? Waarom zijn mensen boos, verdrietig of juist blij? Waarom is de een rijk en de ander arm? Hoe is de stemming bij de ander? Is die ander veilig of kan ik er beter bij uit de buurt blijven? En waarom word ik van ene vrolijk en van de ander juist onzeker of onrustig?

De mens ben ik altijd oneindig interessant blijven vinden. Bij het bedenken van een studie of baan kon ik alleen maar zeggen dat ik met mensen wilde werken. Hoe wist ik niet. Ik begon als schoonheidsspecialiste, pedicure en sportmasseur. De fysieke kant van de mens. Interessant en leuk maar nog niet helemaal wat ik wilde. De opleiding tot voetreflextherapeut bracht me al iets verder. Werken met de energiebanen, energetisch, en het verbinden van het fysieke lichaam met het emotionele en mentale lichaam, maakte me al steeds blijer. Fysieke klachten die je via de energiebanen kan verbinden aan emoties of gedachten.

De opleiding tot docent Babymassage maakte me bewust van het belang van een veilig begin, een veilige basis en omgeving van waaruit je als mens kunt ontwikkelen.

Ondertussen ontwikkelde ik mij ook verder als huidcoach, via intensieve behandelingen en voedingsadviezen, de huid zo gezond mogelijk krijgen en houden. Want als je buitenkant, je huid, niet gezond is, afwijkingen vertoont of er ouder uitziet dan jij je voelt, word je vaak onzeker, ongelukkig en straal je niet.

Ik ontdekte dat ik met mijn handen meer doe dan creme’s in masseren. Tijdens massages vindt er ook uitwisseling van energie plaats. Via Reiki, Shambala en Quantum Touch werk ik niet alleen fysiek maar ook energetisch. En toch miste ik nog iets…..

Een meditatieworkshop bracht me in contact met de Bridgeman Academy. Na een 4 daagse workshop Energiewerk met Altazar Rossiter en een retraiteweek met Robert Bridgeman voelde ik dat de missing link daar lag. De opleidingen tot Lichter Leven Coach en Transformatief Coach brachten me naar wat ik wilde zijn: degene die jou laat stralen!

Als Transformatief Coach combineer ik traditionele en moderne technieken uit het Oosten en het Westen met actueel hersenonderzoek en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is een zelfrealisatie methode om mensen te helpen zichzelf te optimaliseren en ieders potentieel uit werk en leven te halen. Kortom, om het beste uit jezelf te halen en het leven te leven waarnaar je verlangt. Authentiek en zelfbewust.

Als coach heb ik alle kennis om jou op alle lagen van je bestaan te optimaliseren, holistisch en duurzaam! Technieken die ik daarbij gebruik zijn o.a. hypnosetechnieken, EFT, innerlijk kind werk, Altazar Rossiter Method en regressie & reincarnatie therapie. En natuurlijk alle kennis die ik in mijn eerdere opleidingen opgedaan heb.

Transformatief Coach sessies
Tijdens deze intensieve coachingssessies gaan we aan de slag met een specifiek thema dat je nu in de weg staat. Teveel in je hoofd, geen keuzes kunnen maken, stress klachten, angsten, trauma’s, een slechte relatie, wat het ook is, we gaan op onderzoek uit. We gaan niet alleen praten (mentaal) maar werken ook met je fysieke, emotionele en spirituele stukken. Daarbij maak ik gebruik van diverse technieken op een positieve manier die soms ongewoon is maar heel effectief. Door mijn nuchtere, aardse manier van zijn zullen de spirituele technieken niet “ zweverig” zijn maar juist heel werkzaam en doeltreffend. Issues, angsten en trauma’s willen we ontwortelen tot in de kern en in alle lagen en transformeren zodat het echt opgelost is. Natuurlijk heb ik geen toverstafje en is niet alles in 1 sessie opgelost maar met 3 tot 5 sessies kan je al heel veel lichter en makkelijker leven.

Kosten: € 85 per uur

Lichter leven programma

Verlang jij naar een gezondere levensstijl? Helderheid? Ben je klaar met oude patronen? Weet je niet meer wie je echt bent en wat jij wilt in je leven? Wil jij voelen dat je talenten hebt of misschien zelfs wel een zielsmissie? Dan is het Lichter Leven Programma echt iets voor jou.

Door middel van een coachingstraject van 10 sessies van 2 uur, wordt je meegenomen op een ware ontdekkingstocht. Via je fysieke lichaam en hoe je die kan optimaliseren, naar je overtuigingen, gedachten,  patronen en waarden van je mentale lichaam. De angsten, trauma’s en emoties van je energetisch lichaam kijken we aan en uiteindelijk ontdekken we je diepste wensen, verlangens en passies. Met een schat aan ervaring, kennis, tools en handvatten die jou uiteindelijk lichter laten leven. Een traject wat je 1 op 1 kunt doen maar ook in een groep.

Lichter Leven groep programma
In een paar maanden tijd ga je in een kleine groep met gelijkgestemden aan de slag om de beste versie van jezelf te worden. Tijdens 5 livedagen ga je aan de hand van verschillende opdrachten, meditaties, affirmaties, tips en tricks samen met mij en een paar gasttrainers de diepte in. Gaandeweg transformeer je op zowel fysiek, mentaal als psychologisch vlak. 

Het Lichter Leven programma omvat alle onderdelen die je nodig hebt om een goed fundament te leggen voor een, in alle opzichten, lichter leven. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak. Het is een holistische benadering. Je leert je volledig potentieel te benutten en je ontdekt wat je nu eigenlijk echt wilt met je leven. Het programma bestaat uit meer dan 50 verschillende oefeningen en ervaringen met elementen uit verschillende moderne en traditionele methodes, zoals bijvoorbeeld NLP, Reiki, EFT, Wim Hof methode, Yoga, diverse meditatievormen, Noord Amerikaans Sjamanisme, Tibetaanse Boeddhisme en werk van verschillende leraren zoals Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Thich Nath Hahn. Door het beste uit al deze methodes samen te voegen is dit programma ontstaan.

Ik help je graag bij het helder maken van je eigen invloed op je leven, bewustwording van wie je werkelijk bent en je weer vol zelfvertrouwen en stralend verder op je pad brengen.

Het coachingstraject is iets voor jou als je de richting een beetje kwijt bent, op zoek bent naar je pad of zelfs je zielsmissie. Je bewustzijn naar een zo hoog mogelijk peil wilt brengen. Wilt weten wie je nou echt bent en authentieker wilt leven. Als je wilt werken aan het loslaten van belemmeringen uit je verleden en overtuigingen en gedachten wilt managen. Als je leiderschap wilt nemen over je leven.

Iedereen heeft wel iets. Het maakt niet uit, er is altijd wel een deel waarin je kunt groeien en ontwikkelen, er is altijd wel iets dat je kunt loslaten.

Bij de groepstraining zal je ervaren dat de kracht van een groep groot is en de energie hoog waardoor je nog sneller en makkelijker oude stukken zult transformeren.

In een kleine, veilige groep met gelijkgestemden zal ik je begeleiden in deze ontdekkingstocht. In ongeveer 4 maanden tijd gaan we de diepte in waarbij je oude patronen zult transformeren, inzichten krijgt over jezelf en je leven. Ben je heel veel oude gedachten, gedrag, gevoelens, blokkades, pijnstukken en angsten kwijt. Heb je weer helder zicht op je leven en de volgende stappen die je te maken hebt. Heb jij leiderschap genomen over jouw leven. Zit je vol zelfvertrouwen en glimmen je ogen weer!

De eerst volgende groepstraining is op de volgende data:

nog niet bekend, meld je alvast aan dan kijken we of we een groep kunnen vormen.

Inclusief gezonde lunch, lekkere hapjes en drankjes, uitgebreid werkboek en veel persoonlijke ondersteuning en motivatie ook buiten de cursusdagen om.

Kosten: € 995

Individueel traject € 1475