Lichaamsbehandelingen – sabaaydimassage

boedhaSommige mensen worden nooit aangeraakt, anderen alleen maar op een vervelende manier en de meeste mensen veel te weinig. Aanraking kan zijn een schouderklopje, knuffel, aai over de bol of een heerlijke ontspannende massage. In Thailand is massage als liefdevolle aanraking heel gewoon, de mensen daar weten dat massage blokkades kan opheffen en je beter in je vel doet zitten.

De Nederlandse Judith Guitjens ging regelmatig op vakantie in Thailand en ontdekte daar de behandeling met kruidenstempels in combinatie met massage. Het gaf haar veel verlichting van haar klachten en de drive om de massage met kruidenstempels aan meerdere mensen te leren om het zo over de wereld te verspreiden.

In Thailand bezocht ze verschillende ziekenhuizen en artsen die met heilzame kruiden werken. Ze heeft de massage aangepast aan de westerse mens en ook de kruidenstempels zijn in overleg met een Thaise dokter op onze leefwijze afgestemd. Deze stempelmassage heeft ze verder uitgebreid en aangepast en is zo tot een gehele, superontspannende massage gekomen.

De massage werkt vooral energetisch, is dus gericht op de energiebanen en eventuele blokkades daarin. Het voelt daarom heel anders dan een sportmassage of de klassieke lichaamsmassage.

Werking

Sabaaydimassage met de kruidenstempels kan verlichtend werken bij: reuma, fibromyalgie, alle vormen van spierklachten, jicht, spit, verzuring van het lichaam, spierdystrofie, versteviging van de bloedvaten, depressies,stress en burn-out. De kruiden hebben ook een reinigend effect op de organen en zorgen ervoor dat het lichaam beter de afvalstoffen en vocht afvoert. Voor een gezond lichaam is het natuurlijk ook erg goed, je werkt dan preventief.

Sabaaydi-massage is de manier om lichamelijk en geestelijk echt te ontspannen! De totale behandeling neemt 1,5 uur in beslag. De behandeling vind plaats in een sfeervolle, rustige omgeving met alle tijd en aandacht.

 

Sabaaydi_Massage_.combi