Hannah huidverbetering

“Producten die zijn ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk!”

Hannah Skin Improvement Research Company is al sinds 1979 een absoluut begrip op het gebied van huidverbetering en is bekend om haar betrouwbare deskundigheid. De uitgebreide lijn van hannah producten is met passie ontwikkeld om de gevoelige, beschadigde of probleemhuid succesvol te herstellen en om een goede en gezonde huidconditie te realiseren.

Bij de ontwikkeling van de hannah producten is het een passie om de beschadigde huid weer te herstellen. Natuurlijk zijn de hannah producten ook geschikt om de normale huid in conditie te brengen en te houden! Bovendien kan de huid op deze wijze zo jeugdig mogelijk gehouden worden. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van deze producten op een normale huid zal zijn. Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huidverwante, hoog gekwalificeerde, natuurlijke ingrediënten. Tezamen brengen deze een krachtige werking teweeg.

Wij geven tijdens de behandelingen, via de productfolders en deze site, naast productinformatie, tevens enkele gebruikerstips. Hiermee kunt u de de effectiviteit van de hannah producten nog verder verhogen en zal het zichtbare resultaat zo optimaal mogelijk zijn. Op die manier beleeft u nog meer plezier aan het gebruik van de hannah  producten die doen waarvoor ze staan, effectieve huidverbetering realiseren!

Maatwerk, speciaal afgestemd op uw huidtype!

De producten van hannah kunnen bij goed gebruik een grote impact hebben op uw huid, door de hoge percentages aan actieve werkstoffen. Daarom behandelen wij u ten alle tijde met de speciaal op uw huidconditie afgestemde hannah producten. Deze dient u vervolgens thuis te blijven gebruiken om de resultaten van de behandeling te continueren en te behouden. Deze samenwerking is belangrijk, want deze versterkt, versnelt en behoudt de zichtbare resultaten.

Laat uw huid, en daarmee de conditie ervan, vrijblijvend meten met de hannah Skin Analyzer op vochtgehalte, vetpercentage en de zuurgraad (= pH-waarde). Wanneer 1 van de waarden afwijkt, adviseren wij u kundig in het gebruik van specifieke, op uw huid afgestemde producten. Als de hiervoor genoemde waarde goed zijn, doen de hannah producten precies datgene waar ze voor ontwikkeld zijn: het duurzaam verbeteren en onderhouden van uw mooie en gezonde huid!

Om huidverbetering te realiseren is het essentieel dat u zelf verantwoording neemt voor uw huid. Dit is immers uw meest belangrijke “kledingstuk” ofwel uw visitekaartje. De buitenkant is uiteindelijk het eerste wat men ziet.

Bij alles wat de huid stimuleert, loopt u de kans op een tijdelijke verslechtering van de huid in het geval van acne of een zeer trage huiddoorbloeding. Omdat er met de hannah producten in de diepte wordt gewerkt kunnen eventuele onzuiverheden naar boven komen. Dit is echter van tijdelijke aard.

Thuis heeft u zelf alle touwtjes in handen! Koester en verzorg uw huid daarom dagelijks!

Kijk ook eens op de hannah site: www.hannah.nl