Laviesage

De huid is een spiegel van je binnenkant en dan vooral van je darm. Is je darmwand beschadigd, neem je de voedingsstoffen niet op en kun je allerlei huidproblemen krijgen. Verder is het bij huidverbetering belangrijk dat er voldoende bouwstoffen in het lichaam aanwezig zijn om weer nieuwe cellen in de huid aan te maken. LavieSage is gespecialiseerd in nutricosmetics, voedingssuplementen gemaakt om huidherstel van binnenuit te bevorderen. Immers, liefde voor de huid moet van 2 kanten komen!

De naam LavieSage staat voor le visage……het gezicht, la vie…….het leven en l’age…..leeftijd. Sage staat ook voor balans, verstand en wijsheid in het leven!

De kracht van LavieSage is dat de produkten allemaal 100 % natuurlijke ingrediënten bevatten van uitmuntende kwaliteit en zuiverheid met de juiste samenstelling en dosering. Alle ingrediënten zijn wetenschappelijk onderbouwd en ondersteunen tevens de algehele gezondheid. Doelstelling is huidverbetering, huidbescherming en huidproblemen. LavieSage staat voor natuurlijke huidverbetering, algehele gezondheid en wellness.

De bedenker van de producten, Erik-Alexander Richter, is een gepassioneerd mens, altijd bezig met onderzoek, ontwikkeling en het opleiden van depositairs. Wij leren constant heel veel van deze man en weten daardoor steeds meer over voeding, gezondheid en de huid!